top of page

Geen mens is hetzelfde.

       Voordat ik u behandel, voeren we een gesprek over uw klachten en de omstandigheden waardoor deze  zijn ontstaan. Uw verhaal is mijn eerste leidraad voor de behandeling .Daarna let ik op uw houding en eventuele bijzonderheden  in/op de huid (met name rug) afte.  Een klacht ontstaat echter niet van het ene op het andere moment, neem daarom de tijd voor het vinden van een oplossing.

Ik maak gebruik van verschillende technieken die ik afhankelijk van de klacht met elkaar combineer.

      De eerste behandeling begin ik altijd met een intakeformulier  die ik samen met u invullen.  Na afloop zal ik u vragen hoe u de behandeling hesft ervaren. Vervolgens zal ik aangeven welke behandelfrequentie gewenst is om de klacht effectief aan te pakken. Uiteraard beslist u daar geheel zelf over en  is het dit een advies van mijn kant.

       Het is aan te raden voorafgaand aan de behandeling geen alcohol te nuttige en niet te zwaar te tafelen. Ook is het raadzaam om na de behandeling goed te drinken en laat uw de agenda de eerste uren bij voorkeur leeg.

        Tijdens de behandeling zelf ligt u in ondergoed op de massagetafel. De delen van het lichaam die niet worden behandeld , dek ik af met dekens. De behandelruimte is goed verwarmd zodat u comfortabel ligt.

IMG-20170126-WA0006
IMG-20170126-WA0004
IMG_1463
IMG_1464
IMG_1465 (1)
IMG_1466
IMG_1467
bottom of page